Anmeldelser

Kvalitetssikring

Alle våre yrkesutdannelser og lærere har gjennomgått bedriftens kvalitetssikring. Vi er opptatte av våre studenters meninger om utdanningene de har tatt del i og vi bruker en femstjerners-skala hvor de vurderer hver utdanning og skriver noen linjer om hvordan de opplevde utdanningen, lærerens dialog og supportavdelingens tjenester.

Noen utdanninger er nye og har foreløpig ingen hovedfagsstudenter, men vi ber om anmeldelser fortløpende.

Omtaler 4,6/5

Basert på 406 anmeldelser

Velkommen som student hos oss på Academy Online Norge!


Entreprenør

"Det beste med utdanningen var forelesningene og at man kunne lytte og ikke lese så mye. At det var en blanding av oppgaver, forelesninger og oppgaver, det var veldig bra. At man raskt fikk hjelp og svar på det man trengte."

Prosjektleder

"Veldig fornøyd! Jeg synes faktisk det var super godt tilrettelagt for de som jobber og samtidig ønsker å studere ved siden av, men ikke har tid til å tilpasse skoletiden. Derfor syntes jeg det var fleksibelt å utføre alle oppgaver på egenhånd. tempo og tid når det passer best."

Salgssjef

"Takk, jeg har blitt en klokere og en bedre leder! Håkan som pedagog er en kilde til inspirasjon og gir energi gjennom hele utdanningen og i tilbakemeldingene som gis. Enkel måte å ta til seg de ulike delene, synes strukturen var tydelig. Du måtte bare komme inn på hvordan oppsettet var. Begynte å bruke deler som vi gikk gjennom direkte i mitt daglige arbeid."

Sosialpedagog

"Veldig bra utdanning! Bra at du har lært å søke informasjon på egenhånd og jeg synes læreren har vært fantastisk flink. Du får raske svar på oppgavene dine og gode refleksjoner å ta med deg. Forelesningene har vært veldig gode og givende ."

Academy Online Norge
  info@academyonline.no

×