Spørsmål og svar

Hos Academy Online svarer vi gjerne på dine spørsmål. Nedenfor finner du våre vanligste spørsmål. Har du spørsmål som ikke er besvart på denne siden, er du velkommen til å sende en epost til info@academyonline.no

Når starter utdanningen?

Dersom du ønsker å melde deg på en utdanning, må det skje skriftlig. Du kan registrere deg ved å sende en e-post til info@academyonline.no eller bruke et av våre skjemaer på nettsiden. Vi trenger da ditt navn, din e-postadresse og informasjon om hvordan du ønsker å betale. Når betalingen din har nådd oss, vil du få tilgang til utdanningen via en påloggings-e-post og kan starte studiene.

Hva betyr Sertifikat/Diplom?

Du kan bli sertifisert dersom du har fullført en utdanning som gir sertifisering, dersom du har bestått prøvene som viser et visst kompetansenivå. Sertifisering brukes for å vise at en person har oppnådd en viss grad av kunnskap innen det aktuelle feltet. Sertifiseringen hos oss utføres av våre kvalifiserte og kompetente lærere. Du får et diplom som viser at du har deltatt i en utdanning.

På hvilke ulike måter kan jeg betale for utdanningen?

  • Forskuddsbetaling før hver modul 
  • Hele utdanningen mot faktura 

Når mottar jeg sertifikatet/diplomet mitt?

Sertifikat/diplom mottas etter bestått yrkesutdanning og at vi har mottatt din betaling.

Hvor lenge har jeg tilgang til utdanningsmateriellet?

Du har tilgang til hver av modulene i utdanningen din i ett år, fra du har startet hver modul.

Praksis

De fleste av våre utdanninger er helt nettbaserte. På enkelte utdanninger kreves det et antall uker med praktisk erfaring innen faget for at utdanningen skal være fullført, slik at du kan få attesten din. 

Du må selv avtale praksisplass. Det kan imidlertid godskrives for dokumentert tidligere erfaring.

 

Academy Online Norge
  info@academyonline.no

×