Sertifisert

Administrator

Om utdanningen

Brenner du for service? Er du strukturert, grundig og liker å ha orden, da er administrasjon et yrke for deg og vi har opplæringen som tar deg dit. Hos oss kan du studere en yrkesfaglig utdanning etter dine forutsetninger, en utdanning med reell bredde Administratorer finnes i de fleste bransjer og du kan jobbe både privat og offentlig. I tillegg er oppgavene som sådan varierte. Alt fra økonomiske spørsmål til innkjøp, salg, bestillinger og fakturaer til personalsaker og kundebehandling. Hva som kjennetegner en administrators oppgaver avhenger av hvilket område du velger å jobbe innenfor. Med vår opplæring vil du selvsagt få mulighet til å forbedre deg i de problemstillinger som har med administratorens oppgaver å gjøre. Hvis du senere ønsker å fordype deg og gå videre i karrieren, er dette en utdanning som har gitt deg grunnlaget å bygge videre på med videre studier. Med vår opplæring får du all kunnskapen du trenger for å kunne jobbe som administrator.

Utdanningen dekker hvis fulltidsstudier ca 6-8 uker.

Registrering

Vi må motta din påmelding skriftlig via kontaktskjemaet. Angi hvilken yrkesutdanning eller kurs du viser til. Velkommen til å registrere deg og la din vellykkede reise starte med oss!

Hvis du har spørsmål før du registrerer deg, send e-post til info@academyonline.noInnbetaling

Gebyret for opplæringen for en sertifisert administrator er 11 500 SEK. Du kan betale på tre forskjellige måter. Hele avgiften på en
faktura. Per modul på forhånd for 3833 kr. Delbetaling i 12
måneder for 1050 SEK per måned. Alle avgifter inkluderer mva.

Prisen inkluderer

  • Skjermopptak av foredrag samt bilder
  • Øvingsoppgaver
  • Innleveringsoppgaver
  • Kontinuerlig støtte via e-post og forum
  • Utstedelse og utsendelse av sertifikat/diplom


Hovedlærer
Geir Nymoen

Tilgang
Du har tilgang til hver av modulene i din utdanning i ett år etter at du har startet respektive modul.

Sertifikat | Diplom
Etter gjennomført og fullt betalt utdanning med godkjente resultater på alle innleveringsoppgaver får du sertifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi lytter til våre studenters tilbakemeldinger. Etter gjennomført utdanning ber vi deg svare på en kort evaluering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy

×